Борисов за катастрофата на Аз бях само регулировчик на пътя,

...
Борисов за катастрофата на Аз бях само регулировчик на пътя,
Коментари Харесай

Премиерът за катастрофата на Тракия: Аз бях регулировчик

Борисов за злополуката на Аз бях единствено регулировчик на пътя, докторът, който беше с нас свърши цялата работа. Така разяснява в Бургас министър председателят Бойко Биросв злополуката на магристрала " Тракия " край Ямбол, в която се е присъединил да оказва помощ на 3 ноември. 

По думите му, макар че е било мрачно махащият на пътя човек се е виждал, само че никой не спрял колата си да му помогне повече от 15 минути. Според доктор Светлин Сталянов от университетска болница " Лозенец " , бързата реакция и работата в екип се е оказала решаваща  за спасяването на живота на едно от потърпевшите девойки, което е било в по-тежко положение. 
Борисов добави, че се е уведомил за положението на тримата потърпевши, които са настанени в ямболска болница.  " Разбрах, че към този момент са добре, само че бяха доста изплашени. Иначе сме доста мощни на заявления, а това момче е махало и никой не е спрял. Даже в първия миг си помислих, че нещо е пийнал и спряхме да спасяваме него, да не го блъснат, тъй като колата даже не се виждаше от пътя, тя беше изхвърчала в едно дере ", описа още Бойко Борисов .

Чуйте какво още показа министър-председателят в звуковия файл: 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР