Борисов вероятно ще обвини своя политически опонент, че заради него

...
Борисов вероятно ще обвини своя политически опонент, че заради него
Коментари Харесай

Компромисът в рецептата за кабинет: ГЕРБ да подкрепят втория мандат, а ПП да не слагат ярки фигури

" Борисов евентуално ще упрекна своя политически конкурент, че поради него България отива на избори. Ако има избори септември в най-лошия вид, тогава тези избори ще произведат характерна настройка. Нека седнат първите 2 обединения, да се схванат. Тази договорка за постоянен кабинет може да включва доста неща ", съобщи пред bTV Ганев във връзка на идните разновидности за сформиране на държавно управление.

 

По думите му ГЕРБ-СДС би трябвало да заплати политическата цена на фона на разразяващата се в страната политическа рецесия.

 

" ГЕРБ чертае една стратегия в последните месеци, която би трябвало да има болшинство. Без поддръжката на Политическа партия и Демократична България нито може да има поддръжка за Украйна, нито може да се извърши проекта за влизане на България в Еврозоната “, акцентира експертът.

 

" Струва ми се, че има две червени линии, които няма да се прекрачат. Първата алена линия е, че Политическа партия няма да поддържат първи мандат, а втората алена линия е, че ГЕРБ няма да поддържат държавно ръководство на Политическа партия с втори мандат, ако е с политически лица ", разяснява още специалистът.

 

Той изрази мнение, че никой политик не желае да излиза с облик, че той продължава политическата рецесия и че поради него България продължава да няма работещ кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР