Борисов унищожава партиите-партньори, той трябва да се извинява.Това заяви зам.-председателят

...
Борисов унищожава партиите-партньори, той трябва да се извинява.Това заяви зам.-председателят
Коментари Харесай

Свиленски: Всеки, с който се е хванал да управлява Борисов, изчезва от политическата сцена

" Борисов унищожава партиите-партньори, той би трябвало да се извинява. "

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в ефира на БТВ.

" За страдание, Борисов продължава да унижава и да унищожава политическите партии, негови сътрудници. Позволете да припомня, че с всеки, с който се е хванал да ръководи Борисов - Патриотичен фронт, Реформаторски блок, Воля, през днешния ден ги няма на политическата сцена. Дотам води и ПП-ДБ. Докато тези хора не изчезнат от политическия обектив. Това можем да го кажем ние от Българска социалистическа партия, тъй като за тези 15 години опити да бъдем въвлечени в такова ръководство, да бъдем употребявани, да бъдем прегърнати от Борисов с външни и вътрешни фактори, оказващи въздействие върху Българска социалистическа партия, не се получи``, сподели още Свиленски.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия са единствените, които са запазили позиция против този модел на управление- модел на обири, на систематизиране на постове.

,,Не ги слушайте защо се карат, станаха като детската градина: " Моля, другарко, извинете ни ". Първо Бойко Борисов би трябвало да се извини на Мария Габриел, тъй като я използва, тъй като я унижи. Трябва да се извини на тези три национални представителки, които участваха в договарянията - Деница Сачева, Рая Назарян, Теменужка Петкова, които употребява по най-немъжкия метод ", съобщи Георги Свиленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР