Борисов се надява Демерджиев да разследва бившите управляващи за хаоса

...
Борисов се надява Демерджиев да разследва бившите управляващи за хаоса
Коментари Харесай

Според ГЕРБ бившите управляващи умишлено са създали хаос с газа

Борисов се надява Демерджиев да проверява някогашните ръководещи за хаоса с газа
„ До това ни докара смяната – безпорядък и съсипия. Разликата в цената на газа при нас и при тях е от земята до небето. Както и да се пробват да изясняват, се оплитат в лъжите си “.

Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

Той напомни разминаването сред, от една страна обясненията, че служебният кабинет единствено провежда избори, и от друга – решението да не се поръчват танкерите, а да се остави това на служебните министри.

„ Аз се надявам Демерджиев да проверява умисъла, по който България беше въведена в капан. Бойко Рашков към този момент не упражнява чадър. Има и признания: споделиха, че са решили да не подпишат. Това в този момент коства милиони “, съобщи Борисов.

Той упрекна Демократична България в раздвояване на личността, тъй като желаят отвод от съветския газ, само че не и петрола. „ Защо „ Газпром “, а не и „ Лукойл “, попита Борисов, който насочи въпроси към някогашните ръководещи.

„ Има предумисъл, че Политическа партия не подписаха с американската компания за танкерите. Има предумисъл и, че не са резервирали потенциал на пристанището за полутечен газ – или, както Кирил Петков го назовава – паркинг. Това са закононарушения в Наказателен кодекс, те са създали куп признания “, изясни Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР