Борисов се чуди дали да купува ваксини срещу COVID-19. Не

...
Борисов се чуди дали да купува ваксини срещу COVID-19. Не
Коментари Харесай

За чекмеджето с пачките или за ваксините се вълнува повече премиерът

Борисов се чуди дали да купува ваксини против COVID-19. Не поради друго, а тъй като се страхувал някой ден прокуратурата да не го подхване, за какво е давал пари „ на зелено “. Искал да помогне на всеки българин, само че му трябвала застраховка.
Ето какво споделя той по този мотив малко преди да се включи в онлайн разискването на Европейския съвет за пандемията: „ А аз имам доста неприятен опит с министър Москов, когато беше пандемията с различен сходен вирус и когато искахме непременно да сме предпазени, да купим ваксини. И по-късно какво се случи? Още ни развеждат по съдилищата. И по тази причина ще упорствам пред сътрудниците може би да имаме такова решение, което да ни пази от държавните обвинители “.

Странно е, че Борисов се опасява да не го разкарват по съдилищата от прокуратурата, поради животоспасяващите ваксини. Загрижен бащица, само че да си вържe гащите. Истински общественик би рискувал да направи нужното за жителите, без да прави тънки сметки за следствията, само че очевидно казусът не е подобен..

В същото време министър председателят е изцяло спокоен, че държавните обвинители няма да го „ влачат по съдилищата “ за съмнителните 2 млн. евро в нощното му шкафче. Нито за ония 63 млн., които Васил Божков съобщи, че е дал на Влади Горанов, част от които били за Борисов. И през разум не му минава също, че ще дава отговор за корупцията, съмнителните публични поръчки, потъналите милиони и милиарди по линия на еврофондове и прочие

За тези “дреболии “ е спокоен, само че за имунизациите се вълнува. Дали за далаверите не се е схванал с Иван Гешев, само че имунизациите против ковид не влизат в договорката?

Ивайло Димитров
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР