Борисов разкритикува политиката на раздаването на пари и предупреди, че

...
Борисов разкритикува политиката на раздаването на пари и предупреди, че
Коментари Харесай

Край на плоския данък от 10 %, обяви Борисов

Борисов разкритикува политиката на раздаването на пари и предизвести, че се готви отпадането на плоския налог и въвеждането на прогресивно подоходно облагане.

" Безплатен обяд няма! Сега всички ще вадим от джобовете си, с цел да платим безумната политика на разпределяне на пари - всеобщо, с цел да си готин, да си добър, да си френдли ", съобщи Борисов, цитира Вести.бг.

Всеки най-после си заплаща сметката! Накрая ще пристигна Господ, а колкото за финансова дисциплинираност, той се назовава Международният валутен фонд, съобщи още Борисов и заяви, по думите му, неприятната вест:

Напомням, че преди 3 години с помощта на нашата консервативна финансова политика България беше призната в Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната и щяхме да сме към този момент там с Хърватия. Тогава започнаха митингите. Ама ние бяхме там! Какво ни споделя през вчерашния ден МВФ? Това са рекомендации, само че който не ги извърши, те стават наложителни.

" България би трябвало да промени данъчната си система, с цел да обезпечи повече приходи в бюджета.

Необходимо е да се възвърне 20-процентната ставка на Данък добавена стойност за всички браншове, да се отстрани плоският налог от 10% за приходите на физическите лица и да се вкара прогресивна канара на облагане.

Честити ви нови налози, българи! ", сподели Борисов.

Тежко на идващия финансов министър и на идващия министър председател, уточни още водачът на ГЕРБ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР