Борисов притежава престъпния гений на бандита Арестите трябва да започнат

...
Борисов притежава престъпния гений на бандита Арестите трябва да започнат
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Приоритет на БСП е истината и битката срещу страха

Борисов има незаконния талант на бандита

" Арестите би трябвало да стартират непременно след образуването на държавно управление, въз основата на разкритията по отношение на чудовищното плячкосване от страна на шайката на ГЕРБ. Кодът за разшифроване на явлението ГЕРБ е „ Групировка Еничерска за Разграбването на България ". Едно нещо, което считам, че би трябвало да се направи е проверка от А до Я на незаконното ръководство на ГЕРБ, това което знаем към този момент е част от айсберга на тия десетки милиарди, които са източени от България. Трябва да се отвори кутията на Пандора с заемите от чужбина. Хората към този момент са си дали сметка за какво най-големите обири стават в региона на инфраструктурните планове, тъй като най-големите размери са там ", подлага на критика Георги Атанасов, кандидат-депутат в листата на " Българска социалистическа партия за България " във Враца в ефира на " Студио стопанска система " по БСТВ.
Атанасов разяснява настоящата роля на публицистиката в днешното общество: " Обществото е зомбирано. ГЕРБ направи нещо ужасяващо незаконно - пазаруване и операция посредством главните медии, малките екрани. Успя да манипулира българското население до опростачване. В последните 10 години месомелачката за мозъци и морал ГЕРБ унищожи всичко по пътя си. Обществените медии са частни медии на Борисов и неговата формация. Шайката си избра застъпничество в лицето на прокуратурата, която пази като буфер началника си. Прокуратурата е назначена неофициално, подмолно, по мафиотски принцип от Борисов и тя го пази, по тази причина тези разкрития надали могат да доведат до действителни дейности. Българските пенсионери бяха купувани с тези чудовищно цинични 50 лв., както с милиарди са купувани тези компании, с цел да рефлектира и да се притискат наемниците на фирмите, с цел да гласоподават " вярно ". Нашите сътрудници не желаят да се трансформират, те се автозомбираха. Борисов има незаконния талант на бандита, който гласи: мачкай, унищожавай слабите, коленичи и се подмазвай на мощните, и купувай нужните. "
На въпроса кои са първите неща, които би направил като народен представител в 46-то Народно заседание, Атанасов отговори: " Мой персонален приоритет, като гражданско лице, е истината и борбата против страха. Избиратели от Враца ме осведомиха, че локалният кмет от ГЕРБ в Оряхово разиграва история с общинската гора, предоставена на локален предприемач против жалки пари - и надлежно стартира сеч. При опит на чиновник да даде публичност бива уволнен. С съответни дейности би трябвало да се покаже на хората, че рано или късно това нещо ще завърши. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР