Борисов прибягва до смяна на резервните гуми на автомобил, чийто

...
Борисов прибягва до смяна на резервните гуми на автомобил, чийто
Коментари Харесай

Нинова за правителството: Борисов сменя гумите на автомобил, който вече не работи

" Борисов прибягва до промяна на аварийните гуми на автомобил, чийто мотор към този момент не работи. Много пъти сме били очевидци на промяна на министри, само че нищо не се трансформира в стила на ръководство. Затова и нашата упоритост е да се смени цялото държавно управление ".

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка ареста и отстраняването на Нено Димов от поста министър на екологията. Очаква се във вторник публично да стане ясно и кой ще е новият министър. Съпредседателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов, зам.-екоминистърът Николай Кънчев и депутатът Емил Димитров – Ревизоро са спрягани за поста.

" Политически назначения, с цел да се резервира съдружният мир ", сподели Нинова във връзка тримата, които съгласно нея не са експерти и не схващат от материята.

" Въпросът за отговорността стои отворен и съгласно нас тя е на първо място на премиера, тъй като той сменя министрите, само че не и метода на ръководство. Системата на ръководство е сбъркана, а не хората. Нено Димов е изкупителна жертва на целия този модел, тъй като има много институции, които отговорят за ръководството на ВиК бранша ", счита водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ казусът с водата е народен, а освен на Перник, тъй като скоро " ще изгърмят " и други градове.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР