Борисов прекара деня сред членове и симпатизанти на ГЕРБ в

...
Борисов прекара деня сред членове и симпатизанти на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Съботата на Петков и на Борисов


Борисов прекара деня измежду членове и симпатизанти на ГЕРБ в Любимец, а Петков беше засечен да беседва с служащите пред блока му на улица „ Шишман “

Бойко Борисов прекара съботния ден измежду триста членове и симпатизанти на ГЕРБ в хасковския град Любимец .

„ Две неистини бяха опровергани през вчерашния ден – от живота и от обстоятелствата. И както се споделя в една остаряла ария: „ Не аз, животът ще ви го върне. “ И той им го върна. Деца умират. Но когато ние идвахме тук, когато в Харманли имаше митинги, ние направихме по този начин, че България да бъде образец за нулева миграция и етническа приемливост “, съобщи Бойко Борисов в Любимец.

Той уточни, че каналите, които са разтворили Бойко Рашков и „ Промяната “ са довели до това да  стане пъкъл по пътищата в България и по пътищата.

Според него отговорни са водачите на всички политически партии, които не са съумели да създадат държавно управление.

„ Ние направихме по този начин, че България да бъде образец за нулева миграция и етническа приемливост “, безапелационен бе той.  

Борисов означи, че първото позвъняване на новия италиански министър председател е било с него. Искаше да пристигна да види по какъв начин съм се справил, ние и нашето държавно управление. Я, да ви запитвам, това значимо ли е или не е значимо, и по изрично от това няма “, акцентира Борисов.

По думите му, когато от ГЕРБ са говорили за Еврозоната, всички са били срещу. „ Влизането на Еврозоната е на два такта – политическо решение да те пуснат в чакалнята и в Банковия съюз, това значи, че те харесват, че си добър, че си техният човек. Когато ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас. Това беше преди две години “, уточни той и прикани публицистите да го прочетат, и когато се пробват да манипулират посредством тях, да им го припомнят. „ По секунди, когато излезе решението, стартира митингът и вдигнатият пестник пред президентството. Всички, които бяха срещу бяха там. Защо е политическо? Когато бяхме ръководители на Евросъюза, бяхме с водещите три страни – Германия, Франция, Англия, тогава се взе решение, че България е най-надежда граница на Европейски Съюз. След през вчерашния ден за какъв Шенген приказват, белким не четат какво става в България – каналите за хора по какъв начин работят, покровителствани. Да, единствено ГЕРБ е чист тук, тъй като при нас беше нула “, съобщи Борисов.

Той се взъмути, че цяла Европа приказва каква продънена граница сме, като акцентира, че преди две години България се е справяла сама с миграцията.

Борисов благодари на Джим О`Брайън, на посолството, че ясно е изяснило – „ ГЕРБ е партията, на която всички разчитат да задържи България в евроатлантическата общественост “

Той попита кой е решил въпросът с „ Лукойл ”. Като уточни, че това са Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Повече няма да лъжат и ние да си траем. Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия взимаха по 1 лев от вашите джобове и има 2 пояснения – или нелепост, несръчност, или корупция. Оставям на българите да решат “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов акцентира, че Политическа партия и Демократична България осъзнават, че са слаби и по тази причина се сплотяват. „ Те ще се изпокарат, тъй като ги интересуват креслата “. „ След 2 април имаме значима задача и тя е да накараме политиците да създадат постоянно държавно управление. Това можем да го създадем единствено при добър резултат – да сме първи “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Междувременно Кирил Петков беше засечен да беседва с служащите пред блока му на улица Шишман през днешния ден. Той и новите му съдружни сътрудници от Демократична България сега са на стадий систематизиране тук-там в листите.

Вчера Tribune.bg разгласява лист с имената на водачите на листи, които „ Продължаваме промяната “ ще натресе на „ Демократична България “.

Сред публикуваните номинации са:

01 МИР – Благоевград, в който лидер е Андрей Гюров

03 МИР- Варна - Даниел Лорер  - лидер

07 МИР- Габрово - Явор Руменов Божанков - лидер

14 МИР-Перник- Бойко Илиев Рашков - лидер

15 МИР-Плевен- Радостин Петев Василев - лидер

16 МИР-Пловдив- Никола Георгиев Минчев - лидер

23 МИР- София – Кирил Петков – лидер

24 МИР - ще се уточни в допълнение

25 МИР – София Христо Петров – лидер

26 МИР София Област – Александър Дунчев – подгласник

27 МИР- Стара Загора  - Радослав Рибарски - лидер

29 МИР – Хасково – Асен Василев – лидер

30 МИР - Шумен – акад. Николай Денков- лидер

31 МИР – Ямбол – Мирослав Иванов - лидер

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР