Борисов предаде българските превозвачи, Борисов предаде българските граждани. С тази

...
Борисов предаде българските превозвачи, Борисов предаде българските граждани. С тази
Коментари Харесай

Борисов да звънне на Таяни, ако е загрижен за превозвачите, зове Свиленски

Борисов съобщи българските превозвачи, Борисов съобщи българските жители .

С тази позиция депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски изрично разкритикува дейностите на ръководещите по пакета " Макрон ", който на следващия ден ще се гледа в Европейския парламент.

Много е значимо политиците да бъдат поредни в дейностите, най-малко в границите на три години, съобщи Свиленски и разобличи дейностите на представители и от ГЕРБ, и от ЕНП по предложенията по пакета " Мобилност " . Тук в България и ГЕРБ, и ЕНП приказват едно, а в Брюксел, в Европейския парламент вършат безусловно противоположното, съгласно Свиленски, който бе безапелационен, че точно депутати от ЕНП, шест делегации, са внесли и упорствали за предлагането .

По думите му държанието на тримата евродепутати , които не участваха през вчерашния ден на гласуването на дневния ред, е позорно, защото са изпуснали шанса с два гласа да се отхвърли предлагането.

В момента има една опция, господин Борисов да покаже, че е фактически угрижен за българските превозвачи. Ако до края на деня се свърже с ръководителя на Екологичен потенциал Таяни и го убеди да отдръпна точката ", съобщи Свиленски и изясни, че доколкото му е известно единственият, който може да промени да отдръпна това от дневния ред е Таяни. " доколкото знам те са от една партия ", уточни още Свиленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР