Борисов подкрепи една идея на човек с твърде спорни политически

...
Борисов подкрепи една идея на човек с твърде спорни политически
Коментари Харесай

Според Румен Петков заради държавата ще дадем 500 милиона за национализацията на хазарта

" Борисов поддържа една концепция на човек с прекомерно противоречиви политически изяви, като стартираме от тараша по кръчмите, което не е работа на вицепремиер, като минем през грозното, цинично и брутално отношение към майките и децата с увреждания и стигнем до концепцията да бъдат дадени 500 милиона на господин Васил Божков ". Това написа в позиция на Румен Петков, оповестиха от пресцентъра на АБВ.
" Защо дадени 500 милиона? Защото закононарушението, конституционното нарушаване, е явно и за не най-вещия правист.
- На първо място, основателно е терзанието дали със законопроекта не се постанова монопол в интерес на Държавния тотализатор и дали това не съставлява нарушение на чл.18, ал.4 от Конституцията.
- Второ: Изложените претекстове и приложената оценка на въздействието будят откровено неразбиране. На първо място механичният общ брой на многомилионни годишни облаги е чиста проба празнодумие.
- Трето: Евентуалните компенсации и неустойки дължими на разпространители, снабдители, рекламни контрагенти и други, които ще бъдат претендирани от Българската страна могат да доближат десетки милиони ", написа още в позицията.
" И няма никакво подозрение, че Васил Божков ще осъди страната и ние ще му платим към 500 милиона лв.. Като, несъмнено, по-късно тогавашното държавно управление ще бъде насила да му върне лиценза. Т. е., грубия популизъм на Борисов и на Симеонов ще го платим ние българите.
А въпросът не е на „ Левски “ или на ЦСКА, или на „ Лудогорец “. Въпросът е на нас българите и ние би трябвало да кажем стига на беззаконието, стига на безумието, което ще плащаме всички.
Борисов посегна на оръжейния бизнес на страната. А в този момент протяга ръка на конституцията. Утре ще посегне на всички нас. Защото в този момент се лимитира единствено до обособени жители. Но услугата, която прави на Васил Божков с безумието, за което става дума, е несравнима с всичките му досегашни антидържавни дейности. Да искаш бедният ти народ, който ти си докарал до просешка сопа, да заплати 500 милиона поради несретните ти мисли, е нещо, което ние би трябвало да отхвърлим по един доста явен и доста безапелационен метод ", акцентира още Румен Петков.
За акцията на прокуратурата в Комисията по хазарта може да прочетете ТУК.
А за всички разногласия и промени по Закона за
хазарта - ТУК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР