Борисов-Пеевски все повече звучи като име на машина. Не че

...
Борисов-Пеевски все повече звучи като име на машина. Не че
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: двуцевката Борисов-Пеевски

" Борисов-Пеевски " от ден на ден звучи като име на машина. Не че преди не беше, само че в този момент машината е за взимане на решения. И, когато би трябвало, за отстрелване на някого - тъкмо като ориентирана двуцевка. Днес да вземем за пример се насочи против " личния си " (на некоалицията) финансов министър, щом са застрашени ползите на Алибег... Пардон - на ресторантьорите.

Същите тези:  " двуцевката ", плюс двама от най-често " уцелваните " - Кирил Петков и Ивайло Мирчев, пратиха на основния прокурор и въпроса с Руската черква. Малко е необичайно да сезираш основния прокурор по имотни въпроси... Но у нас поначало всичко опира до основния прокурор.

Като заговорихме за прокуратура и ВИП-граждани, на хазартния необут Васил Божков ден след ден като че ли му идват все по-добри карти... Раздава страната! Сега да вземем за пример Национална агенция за приходите заяви, че няма отговорности. А главното му дело (макар то да е различен тип процес) е точно за неплащане на такси към бюджета.

Клуб Z събра през днешния ден на едно място най-интересното от кандидат-кметовете в регионалните градове.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР