Борисов отиде в Пловдив, за да стяга партийните редици преди

...
Борисов отиде в Пловдив, за да стяга партийните редици преди
Коментари Харесай

Борисов захапа Петков и Василев и заговори за почтеност

Борисов отиде в Пловдив, с цел да стяга партийните редици преди старта на следващата предизборна акция и идния избор на 14-ти ноември. Бившият министър председател и водач на ГЕРБ заприказва ту с гняв, ту с възприятие за комизъм за " честността " на своите политически съперници.

" С какво нашите съперници преобладават над нас, с цел да не сме горди с това, което сме създали? Това е във всеки един град. Да не престават смяната. Говоря за бюджета, който приехте. Вие не сте честни. Ако бяхте такива, щяхте да извършите актуализация не на нашия бюджет за идната година. Това е честност в ръководството. Не да изхарчиш, да излъжеш пенсионерите за 2-3 месеца. Почтеност в политиката е да носиш отговорност. Да, залъгахте с този бюджет, само че какво ще вършиме след това? Почтеност е доста хубава дума. Кой не смята, че е честен? Ако не гласуваш за Румен Радев, не си честен, това ли излиза? Ако не си в инициативния му комитет, не си от цвета на нацията? ", попита се Борисов.

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ се възмути от спрените планове и подчертава, че по време на неговото ръководство няма нито един подобен.

" Дойде ли Румен Радев и социалистите, стратегиите падат една по една! ", заключи Борисов.

“Искам и аз да “продължим промяната”. Цената на тока я изпуснаха в интерес на всякакви предприемачи - 300%. Желязото - с 200%. Зико, по какъв начин ще строите стадионите? Двойни са цените. Магистралите ги стопираха на всички места. Като искаш да направиш околовръстно на Пловдив, ще ти е двойно. И хасково ще не помнят за това, и Кърджали. А това са значими неща за тези дишащи и работещи градове. Радев умъртви Севера и Северозапада. Излъга, че ще прави автомагистрала черно море. ние не можем да създадем “Хемус” и “София-Видин”, щели сме да вършим “Черно море”...”, разяснява още водачът на ГЕРБ.

По думите му Пламен Узунов и Копринков ръководят страната и на това се дължи повишаването със стотици проценти.

“Това е смяната - смяната на цените е смяната в действителност. И прекъсването на безусловно всичко. Всички единствено за ББР приказват, само че всички бордове се усилиха. Е, честно ли е да приказваш за редуциране на администрацията, а да увеличиш чантаджиите с многото пари двойно и тройно? Като ти кажат, че в животът си се трансформирал, то е за лошо… За хубаво не е промяната”, разяснява още Борисов.

“В нито една сфера не видях смяна, като се изключи че взеха на Гешев шофьора”, безапелационен бе Борисов.

Бившият министър председател заприказва и за “съкровената фантазия за почтени избори” и нападна машинното гласоподаване. Лидерът на ГЕРБ попита за какво не се е приело да се броят разписките от машините. Той изрази угриженост, че контролът върху флашките е в ръцете на Бойко Рашков - длъжностен министър на вътрешните работи, и президента Румен Радев.

“Промяната би трябвало да продължи. Шоуто би трябвало да продължи. А вие се стягайте… само че ние би трябвало да сме честни към хората. За разлика от другите партии, ние изпълняваме това, което обещаваме. Затова внимавайте какво обещавате”, уточни още Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР