Борисов носеше дебела папка, в която бе Планът за възстановяване.

...
Борисов носеше дебела папка, в която бе Планът за възстановяване.
Коментари Харесай

Политическа радиация! Борисов контраатакува – аз съм добрия, а вие идвахте при мен

Борисов носеше дебела директория, в която бе Планът за възобновяване. Бил подготвен и супер спретнат.

Борисов повтори, потрети и подесети личните си опорки, че новите партии в Народното събрание проповядвали реваншизъм и желали да го унижат.

Изреди супер достиженията на своето ръководство и разгласи всички хрумвания и настоявания за инспекция на стореното от него за лъжливи и обидни. Бе безапелационен и за това, че Слави Трифонов няма да извърши нищо от обещанията преди изборите.

Борисов това може, това прави – трови пространството: хвали се, хвърля тиня и подозрения с недоизречени неистини, с операции по своите съперници. Подигра се обществено с правните познания и опит на политици негови съперници. Пусна в общественото пространство подлата информация, че депутатът от Демократична България доктор Александър Симидчиев, нов началник на здравната комисия в Народното събрание, бил преди този момент доста пъти при него в кабинета и си говорили обстойно и нашироко. Съмнявам се, че е било по този начин, само че Борисов не се интересува от това. Той впръсква отрова и подозрения в публичното схващане и се скрива. Той, примитивът на трийсетилетието!

Не го подценявайте. Опитва да ви принуди да говорите след него. Време е да бъде подложен на място. По-токсичен е от изтеклите от АЕЦ Фукушима води и руините на АЕЦ в Чернобил взети заедно… Политическата радиация също убива.

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР