Борисов не си дава сметка, че с него никой не

...
Борисов не си дава сметка, че с него никой не
Коментари Харесай

Българският народ е казал: С Мечка мед не се яде

Борисов не си дава сметка, че с него никой не желае да говори 

Него не го виждаме като съдружен сътрудник. Той не си дава сметка, че с него никой не желае да приказва. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " Демократична България "  Атанас Атанасов по мотив думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че от сегашните партии е бил в коалиция единствено с " Да, България " и са работили добре дружно.

Българските жители би трябвало да осъзнаят, че на тези избори борбата е сред реформаторските и реставраторските сили. Реставраторските сили а ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не би трябвало да забравяме, че преди 2 година българските жители излязоха по площадите и желаеха премахване от власт на корумпираната Борисова страна, съобщи Атанасов.

Внушенията, че тези избори нямат значение, тъй като няма да се случи нищо, обслужват задкулисието, на което е комфортно да лови риба в мътна вода. Българската страна има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент. Парламентарната република буксува и това се отразява на цялостния ни живот, означи съпредседателят на " Демократична България ".

На предишните избори главният миг беше битката с корупцията. А в този момент идва и въпросът за евроатлантическата настройка на България. За нас участието в НАТО и Европейски Съюз постоянно е било главен детайл и би трябвало да се търси механизъм за подсилване на евроатлантическата ориентировка на България, уточни той.

Атанас Атанасов коментира желанията на служебното държавно управление да договаря с " Газпром " с думите: " Българският народ е споделил: С Мечка мед не се яде ".

Българският министър желае да договаря с " Газпром ", а те не споделят желаят ли да договарят, като в същото време не си извършват контракта. Важно е редовно да се работи за енергийна самостоятелност. Оттук нататък енергийната сигурност на България би трябвало да бъде обезпечавана от нашите европейски сътрудници и от Съединени американски щати, сподели още Атанасов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР