Борисов не ходел в парламента, защото опозицията не можела да

...
Борисов не ходел в парламента, защото опозицията не можела да
Коментари Харесай

Не викали правилно Борисов, затова не идвал в Парламента

Борисов не ходел в Народното събрание, тъй като опозицията не можела да го извика вярно. Задавала въпроси, които били от компетенциите на министри, а министър председателят имал отговорности. Като това да пътува. Това заключение направи в ефира на bTV зам.-външният министър Георг Георгиев, представен от Фрогнюз.

Иначе дебатът в студиото с Явор Божанков от опозицията бе развълнуван. Основната тематика бе протестът от страна на левицата на работата на Народното събрание и отсъствието на Борисов, който постоянно се трансформира в катализатор за размяната на остри реплики от трибуната, а явно и в ефир.

Кога за последно Георгиев е видял Борисов в Народното събрание, попита Мария Цънцарова, а зам.-външият министър отсече - да, тогава когато бил спазен законовия ред.

" Опозицията за толкоз години не се научи. Има правила, които не са спазени... ", разяснява Георгиев.

Божанков пък на собствен ред дефинира всичко това като " тъжно за българската народна власт " и съобщи - Борисов се трансформирал във виртуален воин.

" Има много положителни моменти в работата на това национално заседание. Законодателният орган направи вероятни доста от промените в страната, най-вече във финансовата и икономическата сфера. Така че в случай че не беше Народното събрание нямаше да можем да се похвалим с нарастването на заплатите на учителите и военните, и в целия обществен бранш “, съобщи Георгиев.

" Да си зададем въпроса дали постигнахме промяна в правосъдната система, което желаеха митингите, дали има правдивост в системата, дали има промени в системата на опазването на здравето, дали се усещаме по-спокойни и по-богати. Моят отговор е " не ", репликира депутатът Явор Божанков от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР