Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. С

...
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. С
Коментари Харесай

Втори Антон Тодоров в ГЕРБ: Борисов е карикатура на диктатор

„ Борисов не е деспот. Той е подигравка на деспот ”. С съображение ще ви се стори учудващо, че това са думи на депутата от ГЕРБ Тома Биков-един от най-отявлените му бранители сега. Миналото му мощно припомня това на Антон Тодоров, най-малко що се отнася до отношението им към Борисов. Да се чуди човек по какъв начин стават тези работи?
Репликата напомня журналистката Соня Колтуклиева. Връщайки се обратно във времето, тя е събрала и други бисери на Биков във връзка с патрона си Бойко Борисов. В едно от изявленията си той подсказва, че министър-председателят няма доста пътища, по които да върви, само че един от тях води до подсъдимата пейка.

Вижте какво още споделя Тома Биков, претърпял по-късно невъобразим катарзис:

„ Борисов не е деспот. Той е подигравка на деспот. Второто не е по-малко нездравословно от първото. Този човек дотолкоз си е повярвал, че е не запомнил кой е и от къде идва. По-лошото е, че като че ли и ние започваме да забравяме. Приемаме наличието му по върховете на властта като нещо обикновено и доста постоянно даже не осъзнаваме какъв брой надалеч сме стигнали. В естествена обстановка сходен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. "

21 юни 2012

" Предстоящите избори ще бъдат доста тежки. Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата пейка ". Това разяснява в Бургас членът на националното управление на „ България на гражданите” Тома Биков. " Когато човек е подложен под подобен избор, той работи с цената на всичко, с цел да реализира оцеляването си. Това е доста неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и стопански напън, и стартират да се правят още серия от престъпления”, добави още той. По думите му извънредно време е в България законите да важат за всеки. Според него„ най-яркото престъпление” на премиера било така наречен случай „ Мишо Бирата”. „ Това е търговия с въздействие, нещо, което се санкционира със затвор от 5 до 7 години. То е записано от специфичните служби, потвърдено и най-нормалното нещо е да се повдигне обвиняване. Но това не става. Ако сходен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят към този момент щеше бъде в затвора”, добави Биков. "

11 октомври 2012

„ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН, БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! "

20 септември 2013
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР