Борисов наредил също да се отпечатат плакати на Герджиков и

...
Борисов наредил също да се отпечатат плакати на Герджиков и
Коментари Харесай

Борисов моли Ердоган за помощ във войната срещу Радев

Борисов наредил също да се отпечатат плакати на Герджиков и Митева, които към този момент се популяризират в турските градове Истанбул, Измир, Одрин, Анкара и други, където живеят доста български турци.

Наблюдатели обаче считат, че турският президент Реджеп Ердоган мъчно ще се върже на бойковите молби, тъй като си дава сметка, че през идващите години най-вероятно ще работи с Румен Радев.

Източници от антуража на Борисов разясняват пред Фрог нюз, че от Движение за права и свободи отказали да спомагат на Борисов да активизират свои членове и симпатизанти да поддържат Герджиков. Хората трябвало да преценяват по съвест.

Предизборните срещи на президента Радев в Родопите и потвърдени центрове на придвижването, демонстрираха, че популацията там е настроено позитивно към президента. Това в допълнение изнервя Борисов, който декларирал на щаба на своя избранник, че би трябвало да употребяват всички средства в офанзивите против настоящия президент.

Последният коз в тази нападателна агитация са нападките на водача на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова против служебния кабинет, където витаела сянката на борисовото задкулисие, а новият политически план на Кирил Петков и Асен Василев откъсвал гласове от „ алените “. Герджиков и ГЕРБ мигновено взеха „ на въоръжение “ думите на Нинова, които ще бъдат употребявани и в тазвечершния спор сред Радев и Герджиков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР