Борисов ми се обади сутринта, покани ме на среща, вероятно

...
Борисов ми се обади сутринта, покани ме на среща, вероятно
Коментари Харесай

Нинова: Борисов ми звънна сутринта, срещата с ГЕРБ ще е утре

Борисов ми се обади сутринта, предложения ме на среща, евентуално ще има такава в понеделник. Това разгласи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Не знам какви ще са параметрите на диалога, чакам на следващия ден да каже концепциите си за сформиране на държавно управление, заяви още председателката на социалистите пред Би Ти Ви в неделната заран.

Срещата няма да е на 4 очи, а с екипите. Не били прецизирали дали ще е при закрити врата. Ние държим на обществени диалози, добави тя.

Мъжете изчезнаха - Гешев след опита за атентат, президентът в най-ключовия миг отиде в ЮАР да открива черква, Кирил и Асен в Прага на семинар... Много необичайно държание на държавни мъже, разяснява Нинова. Но виждам, че всички се прибират и е време за решения, съобщи тя.

Месец и половина има реплика на договаряния, това е загуба на време, оцени тя диалозите дотук. Има една игра, тръгнала от Древна Гърция и с взрив през Средновековието, която и у нас имаше взрив - " Тука има, тука няма ". Това прави сега Борисов - вдигаш едната чаша, излиза Мария Габриел, вдигаш другата - Денков министър председател, нагледна бе лидерката. Вдигаш третата - управническа стратегия на ГЕРБ, при четвъртата екселска таблица на Политическа партия, под петата пък се оказали персоналните 10 целта на Габриел. И след една минута всичко това отново се размества, твърди Нинова.

Публиката остава с възприятието за някаква машинация. Между другото, в древността това се е наричало игра на машинация. Борисов си играе с страната, не виждам това да докара до действителен резултат, заключи тя.

Българска социалистическа партия не залага в тази игра. Имаше 2 концепции за държавно управление - неверна съгласно нас и вярна, Борисов избра неверната - партията победител излъчва министър председател и цели, поставя ги на масата и споделя " Натиснете копчетата ". по този начин направиха и вторите. А по-преди - и Слави Трифонов.

това не работи, в такава ига няма да участваме. Още има време да се поправя методът и всички да се съберем, да извадим 5-6 неща значими за България, дефинираме рационални периоди за приемането им - година или две, и тогава търсим хора да ги изпълнят. Не би трябвало да са политици, счита Нинова.

Не се прави политика с попълване на квадртатчета, сподели още тя, представена от " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР