Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право

...
Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право
Коментари Харесай

Атанасов: Борисов няма право да иска подкрепа от тези, които свали

" Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси поддръжка от тези, които смъкна от власт. Нали бяха дилетанти. "

С тези думи съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов разяснява във фейсбук първата следизборна изява на Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ предложения парламентарните сили на договаряния за сформиране на държавно управление под формата на необятно политическо обединяване, обединено към предпочитани за страната тематики и проблеми. И даде да се разбере, че е подготвен да търси единодушие и да прави взаимни отстъпки в името на основаването му.

 
На ход са експертите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. Стефан Янев е подготвен на всичко. Очакваме решението на най-опитния.
Атанас Атанасов, съпредседател на ДСБ

Иронията на Атанасов е ориентирана към ГЕРБ и Борисов, които неведнъж назоваха ръководещите от четворната коалиция „ дилетанти “, а себе си акцентираха като опитни експерти.

Коментарът му бе и първият отговор, който апелът на Бойко Борисов получи. Ден по-рано и другият съпредседател на „ Демократична България “ – Христо Иванов, отвърли опцията за партньорство с ГЕРБ, тъй като „ то ще изкара хората на улицата “. Също през вчерашния ден и " Продължаваме промяната " бяха безапелационни, че общо ръководство с ГЕРБ за тях е невероятно.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР