Борисов и медийните мисирки се придържат към Хитлеровия съвет: Колкото

...
Борисов и медийните мисирки се придържат към Хитлеровия съвет: Колкото
Коментари Харесай

Символ верую: Може да сме мисирки, но дишаме един въздух с Бойко

Борисов и медийните мисирки се придържат към Хитлеровия съвет: Колкото по-абсурдна е една неистина, толкоз по-лесно тълпата я приема за истина.

Предизборната натрупа ни огря през днешния ден с следващата порция Бойкови бисери: Асен Василев и Кирил Петков с медиаторите си от април до момента изсмукаха от страната стотици милиони, при настоящ контракт с ”Газпром” на 260 лева сега.

Стотици милиони, тракат мисирките по клавиатурите или диктуват по джиесемите зашеметяващите разкрития. И никой не понечва да попита Борисов от кое място е тази информация, варна ли е, има ли доказателства за нея? Що да питат – нали вождът го споделя. Което прави от думата „ мисирки “ комплимент.

А е толкоз просто.

Борисов като има достоверна информация, за какво я разнася из страната, а не я занесе на Иван Гешев, та да ги подхване прокуратурата тези негодници и да ги попилее? Гешев така и така им има зъб, дето му закриха познавач бухалките. Че и оставката му искат…

Освен това, щом Борисов има такива съществени източници, за какво не ги употребяват с Гешев да схванат, от кое място са се взели пачките и златните кюлчета в чекмеджето в онази спалня?

Да ни светне също, защо тъкмо отидоха 3 милиарда за Турски/Руски поток, от който България не получава една молекула и се чака да си върне инвестицията след десетилетия… Евентуално.

Да му кажат също, къде е пътната карта, контрактувана с Газпром, че да спрат да се държат неговите остриета като това дрогирано мече в Турция…

Да каже Борисов и за потъвалите по 12 милиарда евро от корупция годишно. Защото статистиката на Европейски Съюз ги показва, само че от него и ГЕРБ – нито дума.

Излиза, че Борисов се осведоми изборно: всичко за Асен и Кирил, нищо за него и тайфата от ГЕРБ.

Което ни връща още веднъж към мисирките. Медийните мисирки. Които дишат един въздух с него и това им стига.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР