Борисов и депутатите му твърдят, че разполагат с писмо от

...
Борисов и депутатите му твърдят, че разполагат с писмо от
Коментари Харесай

Борисов иска 100% диверсификация от “Газпром” със закон. ГЕРБ питат как ще се разтоварват танкерите с газ

Борисов и депутатите му настояват, че разполагат с писмо от “Булгаргаз” до Българския енергиен холдинг, в което се показва, че има оферта и се желае утвърждение на офертите, дават се съпоставения на цените и се обръща внимание, че няма къде да се разтоварят корабите.

Делян Добрев смята, че държавното управление, което се “прави на евроатлантическо”, в действителност работи за ползите на “Газпром” и “Лукойл”, които печелят повече от всеки път.

Борисов повтори това, което по-рано сподели Десислава Атанасова - че от ГЕРБ са подготвени да протегнат ръка за необятна надпартийна прегръдка с околните по полезности обединения, които се афишират за участие в НАТО и Европейски Съюз и приемане на еврото. От ГЕРБ сложиха на масата и предложение - закон, който да подсигурява 100% диверсификация от “Газпром”. За Борисов всеки, който е подготвен да поддържа сходен закон, е евентуален сътрудник.

" Още в този момент служебното държавно управление да стартира дълготраен търг за доставки над 10 години на полутечен газ. Има толкоз частни, мощни български компании, които могат да доставят газ – те могат да докарват танкери и да го продават на цени, които за тях са положителни ", сподели той.

Борисов изиска и таван на цените на горивата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР