Борисов гневен на ПП: Ей, по корем легнах и те

...
Борисов гневен на ПП: Ей, по корем легнах и те
Коментари Харесай

Борисов гневен на ПП: Ей, по корем легнах и те - отгоре!

Борисов ядосан на Политическа партия: Ей, по стомах легнах и те от горната страна!

 

" Днес разговарях с някои от водачите - ще се направи едно предложение в Народното събрание, с цел да организираме почтени избори, с цел да няма флашки и ала-бала, нямам доверие в това, само че те си го приказват - да купим същите машини, които са в Съединени американски щати. Приемаме, че там, че е най-голямата народна власт. И със същите машини да вършим изборите ".  Това съобщи на брифинг в централата на партията водачът на ГЕРБ.

" Предлагам този вид - гласуваш си на бюлетина, слагаш на четеца и вечерта в 21:30 имаш резултата ", продължи той.

" Никога не е бил поставян въпроса нито за моя имунитет, нито за някой различен, нито да се пази който и да е било. Това е безспорна неистина, не е правилно. Аз 2 години съм без имунитет. Законът за домашното принуждение, приехме го. В момента хората, потърпевши в произшествия, всичките им оферти в този момент са на второ четене. Тръгнахме под нулата, а единствено за седмица-две свършихме много работа. Сега би трябвало неотложно да се отвори и да се реши какво ще вършим с тематиката за бюджета ", сподели Борисов и акцентира, че би трябвало да се знае дали ще има удължаващ бюджет или ще се одобри нов.

" Вчера сутринта споделих, че записите, които господин Петков анонсира, не могат да ми повлияят. Той сподели, че са записвани от службите, това е " Уотъргейт ". Оказа се, че то не е по този начин. Това е подтекст, с цел да се разрушат службите, стотици офицери да бъдат махнати. Разбира се, че във всяко стадо има " черни овци ", изясни Борисов смяната в мнението си от през вчерашния ден до през днешния ден.

Той се възмути, че са говорили, че ще сменят 500 шефове на учебни заведения, че ще сменят страната администрация. " Извинявайте, прибирам се обратно, споделиха, че не могат да поддържат държавно управление с нашия мандат. Тръгнахме от 3 месеца за държавно управление. Колегите от Демократична България и до през днешния ден считат, че би трябвало да имаме експертно държавно управление. Съгласихме се да върнем нашия мандат. Нашите хора се почувстваха доста афектирани - аз ги убедих, че това е положително за страната. Срещнах един, който безусловно ми сподели: " Дай да се фотографирам с тебе, до момента в който не си направил Асен Василев ". Хиляди хора ме питаха за какво унизявам партията, аз ги убедих, че е по-добре да имаме държавно управление, с цел да приемем бюджет и да прекараме България през рецесията ", продължи с обясненията си водачът на ГЕРБ.

По думите му въпросът в този запис е методът, по който се мисли да се ръководи страната.

" Сега чухме какво ще вършат за локалните избори. Да ни употребяват за заслон, тогава да съборят структурата и да ги проведат с техния вътрешен министър. Това почтено ли е ", попита Борисов.

" Говорихме за 5-6 целта и ние изпълнихме огромна част от тях. Ще седнем и ще създадем бюджета. Аз имам тежък проблем с моите сътрудници, които не са били на договарянията. Ние имахме извънредно съгласие по всичките тематики. Това ни пристигна като гръм от ясно небе. Първо си помислих, че всевъзможни мерзавци са ги подслушвали. Тук не става въпрос за Мария, нейната известност не може да я бутне никой. С бащата на Кирил Петков сме се срещали по татамитата преди 20-30 години. Ако го видя, не мога да го позная. Четейки, слушайки, празненства се бушува. Как е допустимо подобен език, такова държание ", недоумява Борисов.

" ГЕРБ по тази причина е първа политическа мощ, тъй като подсигуряваме на всеки почтен и работещ чиновник, че няма да допуснем политическо гонене, противозаконни арести, омаскаряване. България ни е блага, само че както сподели Вежди Рашидов: " По стомах легна и те от горната страна ти ".

" Подходихме почтено и отговорно, скарахме се с сътрудниците от другите партии единствено и единствено с цел да създадем държавно управление. С другари се изпокарахме единствено и единствено с цел да преведем България. Ако те не се вразумят, аз не им се дразня ", разяснява водачът на ГЕРБ и сподели, че няма случай, в който някой извън да е определял кой да се назначи.

" Това, което ще реализираме в България, ще е да няма кой да ни вдигне телефона, кой да ни изпрати един имейл Това реализираха тези с това, което приказват ", добави той.

" Вече и аз не знам какво става. Това беше въпрос, който ме ядоса, тъй като едва ли, както във футбола Меси побеждава, взима купата и я дава на Франция. Аз ден след ден обяснявах, че би трябвало да има постоянно държавно управление, с цел да успеем по тези 5-6 точки. Таман ме схванаха, агитките това не могат да го схванат в никакъв случай, само че огромната част ме схванаха. Защо изтекоха в този момент тези записи? Когато тръгнахме да вършим държавно управление " сподели Борисов на въпрос на ПИК дали съжалява за думите си към недоволните от ГЕРБ, че има още 240 партии.

По думите му нито един път не се е съмнявал, че това му мислят зад тила му.

" Преговорите могат да бъдат размразени, преди да бъде комплициран дефинитивно край. Аз показах правила и отговори, които очаквам. Извинението не е към мен, а към жителите. Уважението е към сътрудниците. Това ще предопредели дали ще има размразяван ", изясни Мария Габриел.

А Борисов се зачуди по какъв начин сътрудниците от Демократична България ще одобряват изявленията, че не са антируско настроени.

" Те са мислили да заменят един заслон с различен, с цел да могат да безчинстват на всички места. ГЕРБ е поръчител, че няма да допуснем сходно нещо. Ще бъдат размразени, в случай че забележим същинско предпочитание и това, което и Демократична България споделят, експертно държавно управление с къс период ", разкри Борисов.

" Трети мандат не виждам по какъв начин ще стане. И тогава изборите са доста по-честен вид към хората ", добави той, като въпреки всичко прикани за разсъдък, с цел да може да се изпълнят целите, които са сложени на масата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР