Борисов днес отново говори несвързани и взаимно изключващи се неща.

...
Борисов днес отново говори несвързани и взаимно изключващи се неща.
Коментари Харесай

Нинова громи във Фейсбук: Борисов днес отново говори несвързани неща

" Борисов през днешния ден още веднъж приказва несвързани и взаимно изключващи се неща. От една страна, че държавното управление ще изнесе зърното на България, от друга, пита за какво с сякаш неофициална заповед митниците не пускат да се изнася житото ". Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността на формалната си страница във Facebook по отношение на днешно изявление на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, с цел да се купи зърно и бизнеса бил измамен, а от друга, че се ограбва народът ", показва Нинова. " Г-н Борисов, това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки. И тези пари ще отидат още веднъж при хората, от които са взети ", декларира тя.

След 12 години обири на 10 милиарда лева годишно, през днешния ден Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро, изхарчено не на място, разяснява още Нинова. Това е потресаваща безочливост, добавя тя.

" И последно: като е толкоз неприятно това държавно управление, за какво депутатите ти всеки ден се оферират да влизате в него. Тъй като желаното от вас ново държавно управление в границите на този парламент значи тъкмо това ", пита тя.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със зърнопроизводители от Врачанско, които споделиха проблемите си с изкупуването и с износа на зърно. Върна се комунистическият жанр на ръководство, когато с джука заповед на министър се стопира износът на зърно, разяснява той. Според Борисов, в случай че се ревизира на пристанището в Лом, ще се види, че износът си върви, само че изнасят специфични компании, които заплащат комисиони. По думите му, втората огромна спекулация на ръководещите ще бъде при изкупуването на зърно от производителите, което ще става от държавна компания по закрепени цени. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР