Борисов днес каза на хората, че не ги чува и

...
Борисов днес каза на хората, че не ги чува и
Коментари Харесай

Политологът Д. Аврамов: Борисов каза на хората, че не ги чува и си продължава по пътя

”Борисов през днешния ден сподели на хората, че не ги чува и си продължава по своя път. Всичко, което Борисов сподели през днешния ден, не трябваше да го споделя. Радев също не трябваше да споделя, че има мафия ”.
Това сподели пред БНР политологът Димитър Аврамов. Той посочи, че всички ръководещи до момента са правили по този начин: " Наричат хората платени, уверени са, че някой олигарх им заплаща, с цел да стачкуват. Но този олигарх нали до момента е работил с властта ".

" Едни генерации младежи, които през днешния ден са на площада, не се разпознават с Българска социалистическа партия, с ГЕРБ, с Обединените патриоти, а споделят едно просто нещо: " Така в цивилизования свят не може!. Проблемът е, че главните управляващи в България ползват изборно законите и по-късно се чудят за какво на хората не им харесва ", разяснява Аврамов. По думите му е невероятно да бъдеш справедлив сега, тъй като всички застават против теб. Той дефинира обстановката като доста комплицирана.

Политологът разяснява, че в митинга няма нищо персонално против политиците, а на хората просто " им е писнало " и желаят правила:

" Не приказвам за това, че би трябвало да изметем това държавно управление и да пристигна положителното на Българска социалистическа партия. Благодаря! Виждали сме го това нещо. Не виждам нищо положително в Българска социалистическа партия, даже те са на път да се разцепят. Става дума, че когато двете управляващи - изпълнителна и правосъдна, наскърбяват обществото, стоят против хората, този митинг ще стане още по-голям и още по-хаотичен и най-после ще опустоши тези управляващи ", уточни политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР