Борисов даде знак с министерските оставки, че слуша структурите, а

...
Борисов даде знак с министерските оставки, че слуша структурите, а
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Демокрацията не става с куршуми, счупени бутилки и хвърляне на боклуци

Борисов даде знак с министерските оставки, че слуша структурите, а обединението има волята да приключи своята стратегия за този мандат. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

"Днес ще има нови ограничения против пандемията и икономическите последици. Ще бъдат облекчени обществено слаби хора и най-уязвимите в обстановката ", разкри още той.

Коларова: Като падне държавното управление, кой ще пристигна на власт - Бабикян, Хаджигенов, Радев или Нинова?

"Едната група на митингите, отпред с Радев, са превратаджии. Другата част са маргинални "партийки ", подпомагани от ултраси, които желаят да окървавят митинга. Третата група са интелигентни хора, които желаят някаква смяна, само че нямат дефиниция на желанията си ", добави Гърневски.

"Предателство към народа е да искаш оставка, до момента в който се разискват ограничения за избавяне на хората и стопанската система през зимата ", добави той по тематиката.

"Демокрацията не става с патрони, счупени бутилки и мятане на отпадъци ", безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.

Валентин Николов: ГЕРБ е в кондиция, ще издържим до края на мандата

"Радев няма виновна позиция - подвига пестник, приканва към бунт, застава против демокрацията и на страната на човек с 19 обвинявания (б.а. Васил Божков, избягал в Дубай), сподели Гърневски.

"Протестиращите не могат да избистрят желанията си, а би трябвало. Така ще седнат с ръководещите, с цел да се решат проблемите ", разкри националният представител на ГЕРБ.

"Самият Герги Гергов съобщи, че не може да преброи милионерите в Националния съвет на Българска социалистическа партия, а те желаят "мафията вън ". Комунистическата номенклатура сътвориха олигарсите, а тези хора желаят "да си върнат страната ", която разграбиха ", сподели Спас Гърневски.

"Третият мандат свърша скоро, след петия мандат на ГЕРБ България ще е правова и европейска страна ", приключи депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР