Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим

...
Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим
Коментари Харесай

Петков отговори на Борисов: Да дойде утре в НС и да ми го каже в лицето

Борисов да спре да дава прилагателни. Това не оказва помощ. Държим се с огромно почитание към преговорния екип на ГЕРБ. Борисов единствено прави договарянията по-трудни, би трябвало да има малко дисциплинираност.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков.

В отговор на думите на водача на ГЕРБ, който съобщи, че не желае Асен Василев да бъде финансов министър, Петков отвърна: Утре Борисов да пристигна в Народно събрание и да ми каже предлагането си в лицето.

Като късмет за положително държавно управление дефинира Петков желанието на Борисов да делегира права на Мария Габриел като министър председател.

" Делегирам, но ще ви кажа всичко през медиите, е деструктивно ", добави Петков.

" Този кабинет има смисъл единствено и само, в случай че нашите промени не престават. Няма да държим държавно управление, единствено с цел да имаме държавно управление. Ще застанем зад Мария Габриел, в случай че знаем, че съдът става самостоятелен, че регулаторите стартират да работят за хората и службите стартират да работят за жителите ", акцентира още съпредседателят на ПП-ДБ.

Правителството служи, с цел да може регулаторите да работят за хората и съдът да се почисти от джуджета и нотариуси. Това ни интересува всъщност, сподели от своя страна и Христо Иванов.

Настояваме да има ясна формула за носене на отговорност. Фокусът при регулаторите да бъде върху качествата на хората, а не върху това кой ги е излъчил, сподели още водачът на " Да, България ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР