Борислав Захариев, прочул се като Боби Турбото, чака първото си

...
Борислав Захариев, прочул се като Боби Турбото, чака първото си
Коментари Харесай

Върза я: Боби Турбото оплоди богатата Калина Крумова още на медения месец!

Борислав Захариев, прочул се като Боби Турбото, чака първото си дете от своята прясна брачна половинка Калина Крумова. По всичко проличава, че артистът, който по този начин и не съумя да пробие в специалността си, камо ли да забогатее от нея, си е " вързал гащите " и си е опекъл работата с обичаната, която, както знаем, е много заможна и някогашна депутатка.

От фотоси в мрежата е видно, че Калина е много наедряла, а тя съвсем постоянно се е славела с добра фигура. Помним я с такава и като водеща на утринен блок в народен ефир, където делеше екрана с Христо Калоферов. Днес обаче Крумова се радва на много обло коремче, пухкави ръчички и всичко, което отличава бременните дами.

Близки до Боби Турбото подшушнаха, че двамата са в очакване на общото си дете, което ще бъде първо за Захариев, само че второ за Калина. Екс депутатката към този момент от дълго време има наследник, освен това на 20 години. Затова и мнозина смятаха, че надали ще й се занимава с наново раждане и с всички кахъри на майчинството, изключително след толкоз огромна възрастова разлика с първия правоприемник.

" Ако Бобито я е оплодил обаче, няма какво да прави. Жена му е и не върви да махне бебето, нито пък да му откаже да имат дете. А и той постоянно е казвал, че желае отроче, единствено дето по този начин и не се реши да го направи на някогашните си приятелки, чието финансово положение не беше по този начин примамливо като това на брачната половинка му ", смигват саркастично източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР