Борислав Велков Снимка: личен архивБорислав Велков, бивш шеф на Арена

...
Борислав Велков Снимка: личен архивБорислав Велков, бивш шеф на Арена
Коментари Харесай

Бивш шеф на „Арена Армеец“: Да се именува „Арена Руди“, остави я без генерален спонсор

  Борислав Велков Снимка: персонален списък
Борислав Велков, някогашен началник на „ Арена Армеец “, фейсбук

Време за ИЗБОРИ и за към този момент някогашната „ Арена Армеец София ”. От през днешния ден тя просто e залата на кръговото на „ 4ти километър ”. Единадесет години след откриването на залата и провеждането на конкурс за название и общоприет спонсор, който направихме с голямо предпочитание да градим стандарти и история в спортния маркетинг, залата е безименна, даже е станала безлична.

Всеки работил и употребил „ Армеец “ знае, че дружно с Иван Драндийски и редица сътрудници за няколко години начертахме нови стандарти и практики в ръководството и развиването на зали. Обиколихме света, с цел да практикуваме и да се учим. Вложихме предпочитание, воля и самообладание.

Да, към момента има това-онова, което и през днешния ден се ползва, само че като цяло картинката е тъжна, безперспективна за спорта, културата и прекарването на публиките. Много забележки могат да се насочат към активността на НСБ през годините, само че последното управление сподели тежко непознаване на материята, която е доста характерна и не е за всеки началник. Да не подготвиш отрано нов Генерален спонсор за представителната зала на София и България е „ слаб 2 “ в ръководството и маркетинга.

Този конкурс трябваше да бъде разгласен най-малко преди 6 месеца, посредством което да се извлекат всички вероятни имиджови изгоди за залата и столицата. Вместо това НСБ има „ съвременен софтуерен артикул “. Когато разгледаш ГФОтата на сдруженията в състава на НСБ виждаш, че идейно, концептуално, управнически и финансово са останали надалеч, надалеч в предишното. Не Софт, а ХАРДуера би трябвало да се подмени незабавно в тази конструкция.

Да се върнем на тематиката! От на следващия ден събитията в залата ще се организират в … „ залата на 4ти километър “, а до момента в който се откри нов общоприет спонсор може да се именува „ Арена Руди “. Срещу 1 млн. на година, обаче…
  Радостин Василев Снимка: фейсбук
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР