Борислав Цеков, фейсбукДокладът на ДАНС излезе в Труд“. Злоупотребата е

...
Борислав Цеков, фейсбукДокладът на ДАНС излезе в Труд“. Злоупотребата е
Коментари Харесай

„Изборна мафия“ на налага машините. Докладът на ДАНС показва гигантска злоупотреба с изходния код на софтуера за машините

Борислав Цеков, фейсбук

Докладът на ДАНС излезе в „ Труд “. Злоупотребата е още по-гигантска, в сравнение с изглеждаше в началото. Представител на ППДБ – някакъв международно незнаен зам.-министър, безусловно непозволено е снимал на видео целия развой по създаване на изходния код на софтуера за машините. Подчертавам – не „ хеш кода “, а изходния код. Кажете на всякаквите IT-дърдорковци от и към ППДБ, които през целия ден бръщолевят нелепости без да знаят обстоятелствата и заблуждаваха хората, че било хешкода и поради това нямало било проблем. Измамници!

Обяснете го и на партийните деятели на ППДБ, зле дегизирани като „ Обществен съвет “ на ЦИК, които както нормално писаха вимокопарни декларацийки без да знаят защо става дума. Тях не ги и интересува истината, тъй като в болшинството си са партийно подвластни и политически пристрастни кьм ППДБ.

Прочее, към машините и тяхното налагане като прийом за гласуване у нас, макар че са отречени в цивилизования свят и се ползват единствено в Третия свят, се образува същинска ИЗБОРНА МАФИЯ. Докато не премахнем със закон машинното гласоподаване, тази мафия ще краде гласовете ни и по този начин ще ограбва бъдещето на България.

Когато вкараха машинното гласоподаване у нас преди към три години, писах и приказвах нееднократно, че това е гледан филм в Европа и в България ще се случи както в Германия, Нидерландия и Ирландия – в началото публичното мнение не чува трезвите гласове, които изясняват какъв брой нестабилно и рисково е машинното гласоподаване. Заблуждава се, че било по-лесно, по-удобно, пък младите привличало, пък цифровата ера било… И единствено след няколко години се сблъскват с грозната истина и анулират машинното гласоподаване, а машините отиват за скрап. И предвиждах, че до 3-4 години машинното гласоподаване у нас ще бъде отстранено. Е, бил съм добър „ оракул “. Минаха три години и злоупотребите с машините лъснаха. Сега остава партиите в Парламента да трансформират Изборния кодекс и да ни върнат още веднъж в цивилизования свят, където се гласоподава единствено с хартия. За да има късмет за почтени избори!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР