Борислав Михайлов се обяви в защита на Виктор Кашай в

...
Борислав Михайлов се обяви в защита на Виктор Кашай в
Коментари Харесай

Боби Михайлов призова за търпение към Виктор Кашай и видео-асистентите

Борислав Михайлов се разгласи в отбрана на Виктор Кашай в ролята му на началник на съдийството у нас след вълната от нападки към него от елитните ни клубове.

„ Всички гледаме и други шампионати и шампионати. Навсякъде има неточности. БФС влага над €20 млн., да се подкрепи съдийството с тази система. Проблемът е, че е доста нова - на две години. Съдиите не са толкоз опитни. Някои бъркат, само че сигурно не е целеустремено. Призовавам за самообладание, тъй като ние сме вложили, платили и плащаме непрестанно за развиването на тези съдии с курсове и т. н. “, сподели президентът на БФС, представен от bTV.

„ Неслучайно сме създали контракт с доста прочут човек, тъкмо, с цел да не му се бъркат в работата. Може би и най-вероятно това пречи на някого. Може да го бойкотират вътрешно, не знам, само че съдийството е комплицирана тематика. Той е маджарин и има своето самочувствие. Има мотив, да развива българското съдийство. Към момента не се реализира нужното, което аз съм очаквал с неговото привличане, само че приканвам към повече самообладание “, добави още Михайлов.

Ботев Пловдив, ЦСКА и Берое публично оповестиха, че желаят оставката на Кашай, а Черно море и ЦСКА 1948 показаха голямото си отчаяние от работата му, откогато е поел едно от най-важните звена в българския футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР