Борислав Михайлов официално подаде оставка като президент на БФС. Това

...
Борислав Михайлов официално подаде оставка като президент на БФС. Това
Коментари Харесай

Боби Михайлов хвърли оставка

Борислав Михайлов публично подаде оставка като президент на БФС. Това заяви персонално той след изключителния конгрес на футболния съюз.

" Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на невиждан напън, клюки и експанзия. Въпреки това, изпълнихме огромна част от задачите, които бяхме приели на последния Конгрес. Националният тим не се показа на равнище, както всички искахме. Когато е топка, няма по какъв начин да имаме гаранции за триумф. Всичко от нашия футболен съюз е осъществяване. Ние сме напълно цифровизирани ", съобщи някогашният вратар пред публицистите в Бояна.

" Именно поради всички старания, които поставяме за по-високо равнище работим по този начин. От завръщането ми насам от 2 години са въведени в ескплоатация 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната конструкция на БФС беше направена от младежи. Всички проблеми щяха да се решат, в случай че не бяхме удушник за родното общество.

Благодаря за работата в името на футбола, въпреки и в ненормални условия. Няма да давам отговор на въпроси, имаме оставката ми, която е посредством и на вас. Нито 1 клуб не ми е желал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите.

Футболът е за почитателите, само че футболните делегати са тези, които работят всекидневно и те избират президентът на БФС. Аз поисквам да не се намесвате на идващия президент на БФС. Радвам се, че ме държахте във форма ", сподели Михайлов.

" Подавам оставка, няма да давам отговор на въпроси. Нито един клуб не ми желае оставката, а мен ме избират клубовете. Само през медиите се желаят оставки ", сподели Михайлов.

Временно функционалностите на президент на БФС ще извършва Михаил Касабов, откакто вицепрезидентът Емил Костадинов е отказал да заеме поста. На 6 декември ще се организира ново съвещание на Изпълкома, на което ще бъде планувана дата за конгрес, на който да бъде определен нов президент.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР