Борислав Гуцанов, водач на листата на БСП за България“ в

...
Борислав Гуцанов, водач на листата на БСП за България“ в
Коментари Харесай

Газхидратите в Черно море могат да ни донесат печалба и енергийна независимост

Борислав Гуцанов, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 3 МИР – Варна:

Изключително богатото на газхидрати Черно море може да се окаже ключът към енергийната самостоятелност на България, счита лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов. Той изясни, че сега Япония, Китай, Австралия и Съединени американски щати създават съвременни технологии за добиране на газ от подводните находища. Преди 4 години и Германия е желала позволение за научна и развойна активност на газхидрати в териториалните води на България, само че държавното управление на ГЕРБ отхвърля и този план, както преди този момент „ Южен поток “, АЕЦ „ Белене “ и „ Бургас – Александрупулис “.

„ Това е опция, която може да донесе на България стотици милиарди доходи и да ни даде същинската диверсификация, за която всички приказваме в последно време “, счита Борислав Гуцанов.

Той е безапелационен, че при ръководство на Българска социалистическа партия, ще бъде ангажирана научната мисъл в помощ на стопанската система и ще бъде създадена методика за рандеман на газ от богатото на газхидрати Черно море. „ Така освен ще осигурим на България нужните количества, газ, големи доходи от износа му, само че и ще покажем, че бъдещето е в едновременното развиване на научния и стопански капацитет на страната ни “, добави Борислав Гуцанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР