Борислав Гуцанов: ГЕРБ, ПП и ДБ са едно общо -

...
Борислав Гуцанов: ГЕРБ, ПП и ДБ са едно общо -
Коментари Харесай

БСП ще предложим да се прекрати даването на оръжие за Украйна


Борислав Гуцанов: ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са едно общо - “коалиция на войната “

Аз не смятам, че вашите деца желаят да отидат на фронта, не знам даже какъв брой от тук присъстващите са виждали жив автомат

 

„ Три тематики са основно значими за Българска социалистическа партия - преди всичко е да бъде опазен мирът в страната ни. На второ място, би трябвало да се оправим с тази безумна икономическа рецесия - по тази причина желаеме да се усилят приходите на хората и да се усещат спокойни, когато отидат в магазина. На трето място са обществените достижения, които постоянно са били в сърцето на Българска социалистическа партия. Ще продължим по този метод да работим, с цел да ги има и безплатните учебници, и по-високите заплати, и детските градини - все неща, които са значими за нас. “ Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” във Варна и Търговище Борислав Гуцанов по време на спор в ефира на Нова телевизия.

По думите му войната в Украйна може да бъде прекъсната единствено с мирни договаряния, на които основател да бъде България. И напомни, че в 47-ото Народно събрание Българска социалистическа партия е била спирачката страната ни да не изпрати оръжия. „ Едно от първите решения, които ще предложим в 49-ото Народно заседание, е да се приключи даването на оръжие към Украйна. Считаме, че най-важното нещо е запазване на мира. Животът е най-голямата полезност за всеки един човек. Ние пазиме българските национални ползи ”, сподели социалистът.

Той изрази и терзание, че има партии, които могат да гласоподават изпращане на български бойци в Украйна. „ Дали може да бъде изпратен български контингент към Украйна - за жал има такава опция1 нека не бъде задействана. Това също е очевидно от избрани решения, които взе болшинството на войната. Аз не смятам, че вашите деца желаят да отидат на фронта, не знам какъв брой хора от тук са виждали жив автомат ”, изрази подозрение Гуцанов.

По думите му ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са „ коалиция на войната ”: „ Няма разлика в техните политики, те гласоподаваха дружно за даване на военна помощ за Украйна, гласоподаваха дружно за втората ескадрила самолети в случай, че първата не е пристигнала и с това ангажираха страната ни с 4,7 млрд.- да се заплати нещо, което го няма и гласоподаваха за неразбираеми доставки на нуклеарно гориво ”, уточни Гуцанов.

Той разяснява и прекъснати значими енергийни планове: „ Ако политическа партия ГЕРБ не беше спряла потоците, свързани с Бургас-Александруполис, в случай че не беше спряла “Южен поток “ и АЕЦ „ Белене ”, то България в този момент щеше да бъде в радикално друга обстановка. В момента печелим 4 милиарда лв. от АЕЦ „ Козлодуй ”, а в случай че имахме „ Белене ”, щяха да са 8 милиарда лв. ”, изясни лидерът в листата на Българска социалистическа партия.

Именно Българска социалистическа партия демонстрира политика в името на жителите. „ Единствената мъдра партия, която не инцидентно е на 130 години и е опция на това, което виждаме като ръководство през последните месеци, което е рисково за България. Няколко пъти предупреждавахме, че тази политика с изпращане на оръжие не е добра и е рискова за България ”, разясни той.

На финала Гуцанов съобщи, че Българска социалистическа партия знае какво да създадем и по какъв начин да го направи. Той прикани жителите да дадат своята поддръжка с номер 1 в бюлетината.

Линк към новината на формалния уебсайт на Българска социалистическа партия: 

 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР