Борислав Аргов е председател на ГЕРБ-Куклен в оставка. Той депозира

...
Борислав Аргов е председател на ГЕРБ-Куклен в оставка. Той депозира
Коментари Харесай

Б.Аргиров: Чувствам се разочарован и излъган в политиката, разграничавам се от уволнения в Куклен

Борислав Аргов е ръководител на ГЕРБ-Куклен в оставка. Той подава желанието си да напусне структурата на партията преди няколко дни и се чака от централата на партията в София да официализират желанието му след празниците.
Той пожела да приказва пред кореспондент на Plovdiv24.bg , с цел да изтъкне своите претекстове за отдръпването си и да разсее слуховете, които се носят в дребната община през последните дни.

"Много съм отчаян от политиката и се усещам измамен от доста хора в нея, от всички страни. Винаги съм работил единствено за ползите на Куклен, всички старания когато в миналото съм полагал са били в тази посока. Тези мои старания обаче са били използвани от доста хора, което роди доста спекулации, които желая в този момент да опровергая.

Разграничавам се от уволненията на чиновници на община Куклен и то в навечерието на Коледа. Разграничавам се от приписвания ми опит за прелом в общинския съвет. Никога не съм имал упоритости да оглавявам общиския съвет и да смъквам ръководителя му. Разграничавам се от ръководството на община Куклен. Винаги съм работил в ползите на Куклен и съм подкрепял всяка добра самодейност, работил съм за реализирането на редица такива, само че в никакъв случай не съм бил част от ръководството.

В обощение желая да заява, че съвестта ми е чиста, постоянно съм работил в полза на Куклен, само че се усещам използван и предаден от хората в политиката. Затова подадох молбата си да бъда освободен от заемания от мен пост в ГЕРБ, от партията като цяло, а след празниците ще напусна напълно политиката, оттегляйки се и от Общинския съвет на Куклен ", разясни пред нашата медия Аргиров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР