Бориса Тютюнджиева взриви интернет пространството с последната си публикация в

...
Бориса Тютюнджиева взриви интернет пространството с последната си публикация в
Коментари Харесай

Бивша на Ники Михайлов се сгоди

Бориса Тютюнджиева взриви интернет пространството с последната си обява в обществената мрежа Инстаграм. Брюнетката показа с почитателите си видео, на което демонстрира годежен пръстен.

Изглежда хубавицата, която преди време беше спрягана за лбовница на вратаря на Левски Николай Михайлов, е на път да премине в тима на омъжените дами, за жалост на многочислените си ухажори. Според осведомени предлагането за брак се е случило в Италия, където тя и половинката били на сантиментална отмора. Вижте тази обява в Instagram.
One Love, One Italy and MY ONE AND ONLY

Публикация, споделена от Borisa Tutundjieva (@borisa_tutundjieva) на Дек 14, 2018 в 2:25 PST

В момента Тютюнджиева е обвързана с мъж на име Марио Захаринов, който се занимава с частен бизнес и е надалеч от светските среди. Според близки до двойката, точно заради този факт Бориса е решила, че и за самата нея би било по-добре да редуцира светските си прояви.

Прави усещане, че хубавицата не се появява на лайфстаил празненства, а също така не дава и изявленията. Преди да срещне актуалната си обич, Бориса имаше дълга връзка с продуцента Андрей Арнаудов. След като двамата се разделиха, моделката реши, че избира да се дистанцира от суетата в родния шоубизнес.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР