Бориса Тютюнджиева почти избяга от медийното пространство, но все още

...
Бориса Тютюнджиева почти избяга от медийното пространство, но все още
Коментари Харесай

Ето ги най-яките БГ мацки на 2017-а

Бориса Тютюнджиева съвсем избяга от медийното пространство, само че към момента мъжете си я спомнят извънредно добре. Дългокраката брюнетка е сочна хапка и може да възбуди даже и дамите.

С едни гърди напред от всички е Дилена Димитрова. Изкусителката, която изгря на състезанието Мис Плеймейт има спиращи дъха прелести. Почти никоя дреха не може да ги скрие. А големите й балони всеки миг могат да гръмнат. Често тя награбва други хубавици, на които пуска по някое палаво езиче.

Плеймейтката Мартина Юрукова е топ бръмчалка и постоянно е определяна като „ лудо парче “. Марти има заложби и нажежава до алено атмосферата, когато се появи на сцената и стартира да се кълчи.

Още почтено изглеждащата Тита забива всички в земята с големия си бюст. 18-годишната певица има впечатляващи форми за нежната си възраст. Дано тежкият товар, който носи, не повреди гръбначния й дирек.

Фолкфурията Анджелина има какво да покаже. Стегнатият й гъз може да аргументи съществени здравословни проблеми на мъжете, а съвършената й гръдна обиколка, наблъскана със силикон, е мечата за всеки, който желае да ги мачка.

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа не остарява. Певицата е все по този начин секси, както бе и преди 10 години. Тя рядко разгласява провокативни фотоси, само че когато го направи доста не устоят. Тя има и секси дупе, на което единствено Кобрата се радва.

Ася Капчикова се тунингова отвред и в този момент е с нови цици, сочно дупе и изваяно тяло. Капчикова може да се похвали и с шест плочки на корема, което същ си е съществено достижение.

Николета Лозанова е най-желаната жена в България. Тя доста добре знае по какъв начин да предизвика мъжете и да притегли тяхното внимание. Всекидневно половинката на Ники Михайлов залива мрежата със фотоси, на които е по нищо. Тялото на НиЛо е като изваяно и е идеал за всеки мъж, написа „ България през днешния ден “.

Плеймейтката Нора Недкова си търси гадже! Скандалната русокоска има дребна и сочна дупара, такава каквато всеки желае да пляска. Нора се хвали, че е изцяло естествена и няма никакви корекции по себе си. Гърдите й са с идеални размери като всичко останало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР