Бориса Тютюнджиева май е родила първото си дете дни преди

...
Бориса Тютюнджиева май е родила първото си дете дни преди
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева тайно родила момиченце?

Бориса Тютюнджиева май е родила първото си дете дни преди да заяви, че публично е омъжена и е забременяла. Такива клюки се разнасят из светските среди в София. Твърди се, че някогашната моделка е съумяла да резервира в загадка своята бременност чак до раждането. Едва по-късно посочила коремчето си и своята брачна халка.

Бориса изненада прелестно своите другари и познати този понеделник, като пусна на страниците си в обществените мрежи фотография на своето бременно коремче. Фотосът демонстрира още ръката ѝ, украсена с брачна халка и годежен пръстен, както и ръката на нейната мощна половинка – също с халка. „ Любовта носи обич! Разполагам с всичко, което обичам, и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е единствено чисто сърце”, разяснява фотоса си хубавата брюнетка. Това провокира вълна от позитивни реакции и поздравления. Александър Сано, Ирина Тенчева и Искра Донова са единствено дребна част от звездите, които поздравиха Бориса за богатствата новина, писа " Уикенд ".

Според клюките обаче фотосът е бил пуснат чак след раждането на детето. Майката била толкоз суеверна, че отказвала да заяви обществено за бебето, преди да е сигурна, че всичко към раждането му ще е наред. И защото доста се страхувала от непредвидени проблеми, задържала новината в загадка чак до раждането. Едва откакто се убедила, че бебето е добре, си разрешила да повдигне завесата към персоналния си живот, само че още веднъж не изцяло. Със фотографията тя оповестява, че публично е станала госпожа, оповестява и за детето, само че не и за неговото раждане. Запознати настояват, че бебето е проплакало към седмица преди майка му да пусне прословутата си „ бременна” фотография. Било момиченце.

 Бориса Тютюнджиева скрито родила момиченце?
Тези клюки обаче са много странни, имайки поради обявата на Бориса в Инстаграм отпреди три дни, в която тя оповестява, че е била на обзор при доктор Сидеров и има намерение да съхранява стволовите кафези на бъдещото си дете във Англия.
 Бориса Тютюнджиева скрито родила момиченце?

В последните години Бориса пази цялостна загадка към персоналния си живот. След фиаското с необятно известната ѝ връзка с продуцента Андрей Арнаудов преди години тя спусна същинска осведомителна завеса над своите връзки. Така и не е разкрила публично името на мъжа до себе си, макар че от години се приказва, че това е младият предприемач Марио Захаринов – наследник на Димитрина Захаринова, която стана известна през 2006 година около корупционния скандал с някогашната шефка на Национална агенция за приходите Мария Мургина. Захаринова бе нейна дясна ръка.

Марио и брат му Любомир имат личен бизнес, за който се твърди, че не вървял доста добре, само че пък това не пречи на младоженеца да прави великодушни дарове на своята обичана. За Свети Валентин тази година да вземем за пример ѝ подари първокласен мерцедес за 120 000 лв.. Освен това се приказва, че ѝ купил апартамент за цялостен милион в центъра на София. Брак пък ѝ е предложил във Флоренция още преди две години, а сватбата била планувана за лятото на 2019 година Така и не се разбра обаче какво се е случило с тези проекти. Според слуховете, Бориса и Марио са се разписали небрежно в гражданското напълно неотдавна. Те желали огромна женитба, само че поради пандемията се наложило да минат със скромна почерпка. Надявали се скоро ситуацията да се възстановява, с цел да създадат охолно празненство, на което детето им ще бъде шаферка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР