Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение

...
Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение
Коментари Харесай

НФСБ с нов председател и ново име

Борис Ячев е новият ръководител на Националния фронт за избавление на България (НФСБ), реши конгресът на партията. Заместникът на Валери Симеонов получи поддръжката на делегатите.

Конгресът почете желанието на досегашния водач Валери Симеонов да се отдръпна, откакто единомислещо одобри обстойния му доклад за работата на управлението на НФСБ, на народните представители на партията в 44-то Народно заседание и представителите ѝ в изпълнителната власт.

" Когато влязохме в ръководството минималната пенсия беше 164 лева Трудно, само че настойчиво за 4 години мандат, макар съпротивата на ГЕРБ успяхме да осъществим обещаното пред нашите гласоподаватели минималната пенсия да стане 300 лева ", уточни Симеонов.

НФСБ продължава напред с името " Силна България”, реши конгресът. Партията ще надгражда работата си като модерна и съвременна патриотична мощ, която да предлага ефикасни политики както в отстояването на националния интерес, по този начин и в поддръжка на българските жители, изясняват от групировката.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР