Борис Тютюков е новото име в състава на Пирин (Благоевград),

...
Борис Тютюков е новото име в състава на Пирин (Благоевград),
Коментари Харесай

Официално: Пирин с пето ново попълнение

Борис Тютюков е новото име в състава на Пирин (Благоевград), оповестиха от клуба на формалната си страница.

Нападателят подписа с " орлетата " след сполучливо изкаран експериментален интервал.

За последно той бе част от Миньор (Перник), като в кариерата си е играл още за Созопол, Литекс, ЦСКА 1948, Поморие, Витоша (Бистрица) и Ботев (Пловдив), а точно с екипа на “канарчетата " прави дебют в елита на България.

25-годишният Тютюков има 26 мача и 9 гола за една календарна година в Перник, откакто предходната зима отиде на Стадиона на мира от Созопол.

Той е четвъртото ново попълнение в тима на Христо Янев след украинския полузащитник Дмитро Семенив, дошъл от ФК Лвов, и двама преотстъпени. Под наем на стадион Христо Ботев ще играят Димитър Тонев от Ботев (Пловдив) и Илкер Будинов от Лудогорец (Разград).

През зимата Пирин се раздели със седем футболисти заради разнообразни аргументи. Петър Занев приключи кариерата си и влезе в административната конструкция на клуба, Радослав Цонев и Китан Василев пък отидоха в Арда (Кърджали) и ФК Крумовград надлежно.

Бяха прекъснати връзките още с ветерана и локална легенда Николай Бодуров, Юлиян Попев – който ще продължи в клуб от Трета лига, Станислав Костов и Емил Янчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР