Борис Солтарийски изненадващо се появи във видео с наша порноактриса.Певецът

...
Борис Солтарийски изненадващо се появи във видео с наша порноактриса.Певецът
Коментари Харесай

Борис Солтарийски на снимки с наша порноактриса

Борис Солтарийски изненадващо се появи във видео с наша порноактриса.

Певецът на Слави Трифонов и силиконовата хала Вели Георгиева имат малко клипче дружно, което се популяризира в обществените мрежи.

В фрагментите няма нищо горещо и еротично, двамата евентуално са решили да градят кариера в интернет с хумористични истории. Сюжетът разкрива по какъв начин Солтарийски е с гадже, а палавата Вели го нападна непосредствено пред погледа на приятелката му. Видеото е част от поредицата видеа, които Борис снима през последните месеци с танцьорките от балет " Магаданс ". В клипчетата те разиграват разнообразни обстановки на свалки, ревнивост и даже женски пердах.

Не за пръв път Вели се усуква към човек на Слави Трифонов. Преди няколко месеца най-актуалното българско име от филмите за възрастни - Вели Отвертката, какъвто е нейният прякор, се оказа в рискова непосредственост с комедийния артист Краси Радков. Появи се и фотография на двамата, само че без повече детайлности какъв е мотивът за срещата им.

Вели набра известност, откакто нейни аматьорски разголени клипчета започнаха да бъдат споделяни в едни от най-големите порносайтове в света. В клиповете разтропаната госпожица съвсем постоянно е сама и води разговор с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата " Здравейте, момчета ". Впоследствие се появи и видео, на което се вижда по какъв начин прави орална обич на незнаен мъж.

След като стана известна, Вели се включи в платена интернет платформа, където против възнаграждение се съблича от екрана на преносимия компютър. Там пари заработват и други разкрепостени българки, осведоми " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР