Борис Петров, който е по-известен като Шеф Петров, е най-недолюбваният

...
Борис Петров, който е по-известен като Шеф Петров, е най-недолюбваният
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разцепи! Изсипаха Кирливите Ризи На Дразнителя Шеф Петров! Дръжте Се, Той Е Бил

Борис Петров, който е по-известен като Шеф Петров, е най-недолюбваният съквартирант в Къщата. Втора седмица той продължава да лази по нервите на съквартирантите, само че явно това по никакъв начин не го тормози.

В шоуто той направи ненадейно разобличаване. Прочутият готвач, който е прочут с тежкия си манталитет, показа че е похарчил цяло положение за дами. Той шашна съквартирантите си, споделяйки с тях, че е пръснал 4 милиона лева за дамите, с които е бил.

Разведеният кулинар не скри, че връзките му не не престават повече от месец-два, тъй като има сложен темперамент. Той не крие и самочувствието си и е на мнение, че е изцяло обикновено да го има. Още повече, че всичко в живота си е постигнал самичък.

С нескрита горделивост Борис Петров съобщи, че в случай че реши може и да не работи, защото не му се постанова. Но все пак го прави по 16 часа дневно, тъй като единствено по този метод се усеща добре. Прочутият готвач съобщи, че той е един вманиачен човек и лудостта му може да се излекува, само в случай че го убият.

Готвачът е готвил за най-влиятелните хора в света. Сред тях е основният секретар на НАТО, куп арабски шейхове и даже Путин.

Шеметната му кариера стартира през 2000 година, когато отпътува за Испания. Там е специализирал при Хавиер Саньол. След това стартира работа в фамозен ресторант в Солоу, а малко по-късно и в Тарагона, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Борис Петров е безапелационен, че е толкоз ненавиждан, тъй като е най-хубавият. Той не схваща хората, които споделят, че няма да посещават ресторанта му, защото го ненавиждат. Брадърът е безапелационен, че това не е негов проблем, а на хората, които не го харесват.

Шеф Петров добави, че не враждува с никого. По-скоро другите враждуват с него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР