Борис Джонсън успява да направи кратки разходки, докато продължава възстановяването

...
Борис Джонсън успява да направи кратки разходки, докато продължава възстановяването
Коментари Харесай

Борис Джонсън успява да направи кратки разходки

Борис Джонсън съумява да направи къси разходки, до момента в който продължава възобновяване си от ковид, заяви Даунинг Стрийт в петък, представени от " Политико ".

Според представител, министър председателят на Обединеното кралство " е съумял да направи къси разходки, сред интервали на отмора, като част от грижите, които получава за неговото възобновяване. Той беседва с лекарите си и благодари на целия клиничен екип за невероятна грижа, която е получил " в болничното заведение " Сейнт Томас " в Уестминстър.

55-годишният Джонсън бе признат за първи път в болница в неделя вечер за проби, за които Даунинг стрийт настояваше, че са защитен ход. Той бе тестван позитивно за ковид преди две седмици и страда от устойчива висока температура преди приемането му.

Преди да влезе в болница, той сподели признаци на COVID-19, в това число температура и кашлица, в продължение на 10 дни и беше в независима изолираност на Даунинг Стрийт, председателстваше съвещания посредством видеоконференция и получаваше държавни документи и храна на вратата си.

Премиерът бе изместен в интензивно лекуване в понеделник вечер, ден след идването си в болница. Подаван му е О2, само че не е имал потребност от вентилатор. Той бе изведен от интензивно лекуване в четвъртък. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР