Борис Джонсън се нахвърли върху нов документален филм на Channel

...
Борис Джонсън се нахвърли върху нов документален филм на Channel
Коментари Харесай

Борис Джонсън защитава баща си Стенли като „герой“, въпреки че счупи носа на жена си

Борис Джонсън се нахвърли върху нов документален филм на Channel 4, настоявайки, че татко му Стенли е „ воин “ – макар че един път счупи носа на жена си.

Новият сериал The Rise And Fall Of Boris Johnson започва довечера и в него се разисква детството на някогашния министър председател. Бащата на Борис, Стенли Джонсън, удостовери за първи път, че е счупил носа на майката на Борис Шарлот, в изказване посредством юристите си пред програмата.

На екрана в края на епизод едно, това споделя: „ Въпреки че Стенли Джонсън признава, че един път е блъснал жена си и е счупил носа й по време на свада, той споделя, че това е било инцидентно и еднократен случай. Той изрично отхвърля всевъзможни догатки за домашно принуждение.

„ В в този подтекст четирите му деца издадоха взаимно изказване: „ За протокола, ние като четирите деца по никакъв метод не признаваме тази характерност на брака на нашите родители. Той беше храбър татко (все още е) и това, което видяхме от първа ръка, беше голямо и непоколебимо к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР