Борис Джонсън планира да се откаже от надеждата да стане

...
Борис Джонсън планира да се откаже от надеждата да стане
Коментари Харесай

Борис Джонсън се отказва от надеждите си да смени Мей като премиер

Борис Джонсън възнамерява да се откаже от вярата да стане водач на консерваторите заради боязън, че ще бъде на унизителното четвърто или пето място, макар че някогашният външен министър по-рано тази година беше любим за победа над Тереза ​​Май като партиен водач и министър председател, оповестява " Бизнес инсайдър ".

Въпреки това, п одкрепата измежду консервативните депутати е спаднала след оставката му и мненията, че Мей е поставила " самоубийствена жилетка " към Англия и би трябвало да бъде преследвана поради изменничество към страната в договарянията по Брекзит.

Приятелите на Джонсън изясняват, че той даже не може да влезе в идната конкуренция за водач на консерваторите. " Ако Борис мисли, че възможностите са против него, той няма да се кандидатира. Той не желае да бъде потиснат ", изясняват те.

Други депутати консерватори разяснява, че поддръжката към Джонсън се е сринала в партията . " Мисля, че известността на Борис пада доста бързо. Мисля, че държанието му, мненията му, неговият език го срутват в действителност, в действителност зле в парламентарната партия и от ден на ден измежду локалните гласоподаватели. Имам доста членове, които бяха същински почитатели на Борис и огромни поддръжници на Борис, само че в този момент те мислят " може ли някой просто да затвори устата на този човек, той нанася големи вреди на партията " ", допълват депутати.

Джонсън излезе от последната консервативна лидерска конкуренция, откакто не съумя да завоюва задоволително поддръжка от депутатите. Бившият външен министър и кмет на Лондон остава известен измежду деятелите консерватори .

Въпреки това, неотдавнашно изследване демонстрира, че в този момент води пред министъра на вътрешните работи Саджид Джавид , за който се допуска, че може да размени Тереза Мей .

След двама мъже в класацията е някогашният секретар по Брекзит Дейвид Дейвис , за който мнозина консерватори имат вяра, че би трябвало да влезе като промеждутъчен водач и да смени напълно тактиката на Мей за Брекзит.

 Информациите за реализирани сделки сред Европейски Съюз и Англия - нечиста сделка
Информациите за реализирани сделки сред Европейски Съюз и Англия - нечиста сделка

Преговорите не престават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР