Борис Джонсън и съпругата му Кери обявиха името на новороденото

...
Борис Джонсън и съпругата му Кери обявиха името на новороденото
Коментари Харесай

Борис Джонсън обяви името на новороденото си бебе

Борис Джонсън и брачната половинка му Кери оповестиха името на новороденото си бебе. Второто им общо дете ще се споделя Роми Айрис Шарлот Джонсън, заяви „ Дейли Мейл “.

Според обява на Кари в обществените мрежи, името Роми е в чест на вуйна ѝ Розмари Айрис. А Шарлот наподобява е в чест на майката на министър-председателя Шарлот Джонсън Уол, която умря по-рано тази година.
Борис Джонсън стана баща за седми път
Британският министър председател Борис Джонсън стана татко за седми път, съобщи БНР. Джонсън и брачната половинка му Кари имат второ дете - момиченце. Това...
Прочети повече
Снимката на бебето Роми, в детско креватче до коледна елха, а най-големият им наследник Уилф ги гледа, беше оповестена на страницата на Кери в Инстаграм по-рано през днешния ден.

Тя идва в миг, когато по-рано през днешния ден министър-председателят разкри името Роми пред чиновниците на Националната здравна работа по време на обиколка на имунизационен център.

Г-н и госпожа Джонсън оповестиха раждането на " крепко момиченце " в лондонска болница на 9 декември. Министър-председателят съобщи, че е участвал по време на раждането.

Двойката и новородената им дъщеричка се върнаха на „ Даунинг стрийт “ по-рано тази седмица след раждането.
Това са имената, с които НЕ ТРЯБВА да кръщаваме децата си
Когато наближи раждането на детето, доста постоянно родителите спорят по какъв начин да кръстят детето си. Често пъти то се кръщава на името на дядото...
Прочети повече
Говорител на двойката съобщи: " И майката, и дъщерята се усещат доста добре ".

Двойката разгласи, че чака второто си дете в края на юли. 33-годишната активистка за запазване на околната среда описа, че по-рано през годината е направила импровизиран аборт.

Раждането на сестричка на Уилфред се случи, откакто министър-председателят разгласи, че ще потопи Англия в по този начин наречените ограничавания от " План Б " – имунизационни пропуски, наложителни маски на лицето и разпореждане да се работи от вкъщи - в опит да се пребори с разпространяването на разновидността Омикрон. Освен че се сблъска с гнева на торите поради последните ограничавания, Джонсън беше подложен на обстрел и поради поредност от кавги, сред които хипотетични коледни празненства на номер 10 предходната година, на които са нарушавани разпоредбите.

От " Даунинг стрийт " обявиха, че Джонсън има намерение да прекара известно време със фамилията си през идващите дни, макар че наподобява малко евентуално той да си вземе по-дълъг отпуск по бащинство.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР