Борис Дали реши да направи нов жест за възрастните хора

...
Борис Дали реши да направи нов жест за възрастните хора
Коментари Харесай

Борис Дали вдига дом за възрастни

Борис Дали реши да направи нов жест за възрастните хора от Бобов дол. Певецът е решил да вложи част от спестяванията си в дом за остарели хора, където те да посрещнат почтено и умерено старините си, научи HotArena .

Идеята за това пристигнала от брачната половинка му Лили, която желала по някакъв метод да помогне на възрастните хора от района. Борис Дали се надява част от финансирането да пристигна посредством европроекти, по които към този момент е подал документи.

„ Чухме, че Боби планува да вложи огромна част от спестяванията си в този дом.

В града се разясняват суми от 200–300 хиляди лв.. Колко обаче тъкмо ще излезе финансирането надали и той самият знае ”, разясняват бобовдолци.

Идеята на фолк артистът е в пансиона да бъдат настанени към 40 възрастни хора, за които ще се грижат 10 души личен състав.
За задачата бобовдолецът е закупил нефункциониращата общинска болница и ремонтира целият втори етаж, написа " Телеграф ".

„ Предвиждаме пансионът да бъде модерен–със независими санитарни възли и стаи за възрастните хора. Самите възрастни ще заплащат минимални месечни такси, а ще получават денонощни грижи ”, разгласи бащата на Борис Дали, Орлин Делибалтов.

„ Изключително се радваме, че нещо ще се прави в нашия град. Знаете, че популацията фрапантно понижава, има ужасно доста възрастни хора, които се нуждаят от грижи ”, разясняват още съграждани на Дали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР