Борис Борисов е освободен като заместник изпълнителен директор на Българската

...
Борис Борисов е освободен като заместник изпълнителен директор на Българската
Коментари Харесай

#Просто#Киро продължава чистката в БАБХ

Борис Борисов е освободен като заместител изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните и на длъжността е назначен доктор Ангел Мавровски със заповед на министър-председателя Кирил Петков.

Припомняме, че БАБХ мина за първи път на директно послушание на Министерски съвет по предложение точно на Петков, който започва чистка в държавната организация, виновна за качеството в това число на питателните му добавки, известни като провиотици.

В свое огромно следствие Plovdiv-online (виж тага Опра Уинфри) сподели освен нечестни рекламни трикове, употребени от Петков и co., само че и чиста проба спекулации с какво има в провиотиците.

Днес ви демонстрираме и писмено удостоверение на американка, получила с онлайн поръчка доставка на опаковка провиотик. Жената е гневна на пратката, която наподобява повече на кенче, оживяло от Виетнамската война, в сравнение с преди малко направена поръчка.

Иначе справката за доктор Ангел Мавровски демонстрира, че има висше обучение, приключил е компетентност „ Ветеринарна медицина “ в Тракийски Университет (ТрУ) – Стара Загора.

До момента е частно практикуващ ветеринарен доктор и търговски представител на ВМ артикули. Второто е извънредно преимущество явно.

Член е на „ Български ветеринарен съюз “ (БВС), Член на Управителния съвет на „ Българска асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни “ (БАВЛПЖ) и „ Пчеларски съюз “, град Плевен. Участва в редица научни конференции, симпозиуми и полемики в страната и чужбина.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР