Борис Бонев вече преговаря с Продължаваме промяната и Демократична България

...
Борис Бонев вече преговаря с Продължаваме промяната и Демократична България
Коментари Харесай

Спаси София вече е партия, Бонев готов за кмет

Борис Бонев към този момент договаря с " Продължаваме промяната " и " Демократична България " за локалните избори. Това съобщи самият той на учредителното заседание на партията си " Спаси София ".

Предвид тежките промени, които би трябвало да се случат в София след 17 години ръководство на ГЕРБ е значимо да има единен фронт на всички, които желаят градът ни да се развива по по-добър метод. Ние към този момент водим диалози в начален стадий с " Демократична България " и " Продължаваме промяната ". Нашето условие е първо да се разберем какви да бъдат целите за София, по какъв начин си представяме градът да наподобява след четиригодишен мандат и едвам тогава ще приказваме за това кои са подобаващите хора, които да изпълнят тези цели, разяснява Бонев.

Той съобщи подготвеност да бъде кмет за София, само че не би позволил кандидатурата му да попречи на обединяването.

Въпреки че " Спаси София " няма да се явява на парламентарни избори, Бонев съобщи подготвеност партията да оказва помощ на сходни цивилен организации в страната.

Три са задачите, които " Спаси София " си слага: победа на локалните избори в столицата на първи тур, болшинство в общинския съвет и да потвърдят, че София може да се ръководи по по-различен метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР