Борис Бонев от сдружението Спаси София обясни в предаването Лице

...
Борис Бонев от сдружението Спаси София обясни в предаването Лице
Коментари Харесай

Борис Бонев: Най-сериозните проблеми на София са презастрояването, мръсният въздух и трафикът

Борис Бонев от сдружението " Спаси София " изясни в предаването " Лице в лице ", че те освен подлагат на критика ръководството на столицата, само че за тях е значимо и да оферират съответни решения, да дават за образец положителните практики от чужбина.

" Аз съм учил в Париж, имаме хора в екипа, приключили в Лондон и Мадрид, младежи, които са се върнали в България и желаят това, което са научили да го приложат на практита и тук ", сподели още Борис Бонев, който е претендент за кмет на София.

Той сподели, че е решил да се кандидатира за кметския пост, тъй като откакто толква години са правили опити да оказват помощ, са спряли да бъдат чувани, и това е единственият метод.

Това по думите му се засилило, откакто зам.-кметът по превоз Евгени Крусев си подал оставката и станал обвинен.

" Поех отговорността да се кандидатирам за кмет, тъй като съм роден в София, обичам моя роден град и желая той да се развива по един друг метод. Мога да изляза с лицето и образованието си и с 10-годишния си труд единствено и само за София и да желая доверието на софиянци ", означи още Борис Бонев.
Борис Бонев от „ Спаси София " към Фандъкова: Ако да си против корупцията е пречене, значи пречим Първото нещо, което ще направи, в случай че стана кмет на София, ще е цялостен одит на Центъра за градска подвижност
Според него най-сероизните проблеми на хората в София са презастрояването, мръсния въздух, трафика и градския превоз.

" Програмата ми не залага единствено краткосрочни ограничения, а залага на цяла визия. В нея има четири целта – да имаме бързо напредване в града, общината да бъде сътрудник на жителите и битка с корупцията, уредени зелени квартали без презастрояване, здравословен град с чист въздух ", уточни претендентът за кмет на столицата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР